huiskamerconcerten
locaties en deelnemers gezocht!


25 mei 2025: Huiskamerconcerten Cadzand!
Wat een heerlijk evenement zijn de Huiskamerconcerten in Cadzand Dorp! Zondagmiddag 25 mei vinden ze weer plaats. Thuistheaters én artiesten nodigen we uit om zich aan te melden!

Heeft u een ‘thuistheater’?
Bewoners, deeltijdbewoners en bedrijven roepen we op een huiskamer, garage, tuin, bedrijfsruimte of anderszins ter beschikking te stellen. We zoeken locaties in geheel Cadzand Dorp van de molen tot aan Europarcs. Ook deeltijdbewoners nodigen we nadrukkelijk uit om op deze wijze betrokken te zijn bij het dorp. We komen langs om samen met u de mogelijkheden en geschikte artiesten te bespreken. Laat de beschikbaarheid blijken via hugo@gastkemper.nl.

Wil je optreden?
Allerlei soorten optredens van amateurkunstenaars zijn welkom op de Huiskamerconcerten. Muziek, theater, dans, cabaret, het kan en mag allemaal. Alle acts treden drie keer 20 minuten op, telkens voor nieuw publiek. Dit jaar maken we extra plek voor acts van jongeren.
Als we keuzes moeten maken, kijken we naar de variëteit in het programma, binding met onze regio en de beschikbare locaties. Verder gaat het om het plezier voor jou en het publiek; je krijgt geen tegemoetkoming of onkostenvergoeding, wel veel PR en ‘eeuwige roem’.
Aanmelden doe je voor 1 maart met een mail naar hugo@gastkemper.nl. Voeg een tekstje bij voor het programmaboekje met naam van de act, inhoud van het optreden en de namen van de deelnemers en hun instrument. Doe er zo mogelijk een foto bij voor de website en op sociale media.

Hoe werkt het?
Op een locatie verzorg je 3 keer een optreden van 20 minuten. Het publiek wisselt van locatie en maakt uit een programmaboekje een keuze uit de optredens.
De optredens zijn om 13.30, 14.30 en 15.30 of om 14.00, 15.00 en 16.00 uur.

Na de laatste optredens is elke deelnemer, gastheer/vrouw en bezoeker welkom bij het slotconcert in de kerk met aansluitend een hapje en drankje.

Kijk voor een indruk en om in de stemming te komen naar de foto’s van 2023.

De Huiskamerconcerten hebben een eigen Facebook-pagina Huiskamerconcerten Cadzand-dorp. Kijk erop voor nieuwtjes en gebruik het voor je eigen promotie.

Vragen of opmerkingen?
Neem contact op met de organisatoren: Hugo Gastkemper via 06-22803265 en hugo@gastkemper.nllen Jos Bakker via 06-39895118 en jos.bakker@zeelandnet.nl.


Programma 2024: