Over Cadzand!

Cadzand! organiseert maatschappelijke en culturele evenementen en activiteiten om de leefbaarheid van Cadzand Dorp en omgeving te versterken. Cadzand! richt zich naast de bewoners van Cadzand en omgeving ook op toeristen.

Het grootste gebeuren is de Cadzandse Donderdag, de jaarmarkt op de 1e donderdag van augustus met bezoekers uit de hele streek en veel toeristen die afkomen op de braderie, vrijmarkt, animatie en gezelligheid. De gehele zomer zijn kunstexposities in de Mariakerk en op een aantal zaterdagen themamarkten. De Huiskamerconcerten bieden een podium aan amateurkunst. Voor de kerst is in de Mariakerk de Winterfair. Incidenteel vinden lezingen en andere activiteiten plaats.

Bestuur

Cadzand! is de dagelijkse naam van Stichting Cadzand Cultureel.

Het bestuur bestaat per 1 mei 2023 uit:
Fons Navarro, voorzitter
Sandra Vinke, secretaris
Hugo Gastkemper, penningmeester


Naar het jaarverslag 2022.

Contactpersonen

De expositiecommissie organiseert in de zomer vier kunstexposities in de Mariakerk. De commissie bestaat uit Gerda Flemm, Anneke Jansens, Conny Nortier, Tosca de Smidt en Annie Mabelis en is bereikbaar via exposities@cadzandcultureel.nl.
De eerste expositie wordt ingevuld door leden van de KunstKring Cadzand.


Voor de Themamarkten en de Winterfair is Nelly Verplanke contactpersoon. Marktmeester is Coen Pollet. Informatie via markten@cadzandcultureel.nl.

Inschrijven voor een plaats op een markt.


Voor een kraam of plaats op de Cadzandse Donderdag neemt u contact op met Sjaak Pattenier, info@marktservice.org. De organisatie van de Cadzandse Donderdag is in handen van de bestuursleden van Cadzand!


De organisatoren van de Huiskamerconcerten zijn Jos Bakker, jos.bakker@zeelandnet.nl en Hugo Gastkemper, hugo@gastkemper.nl.Contact

De contactgegevens van Cadzand! (= Stichting Cadzand Cultureel):
Post: Herenweg 2, 4506 HE Cadzand

Mail: info@cadzandcultureel.nl

Bank: t.n.v. Stichting Cadzand Cultureel
IBAN: NL78 RABO 0156874229
BIC: RABONL2U

KvK: 20162961

Web: www.cadzanduitroepteken.nl

Facebook: StichtingCadzandCultureel